Oběd​

11:00 – 15:00

 

Jídelní lístek měníme každý den.

We change the menu everyday.

Úterý/Tuesday 13.10.2020

Polévky/Soups:

Kuřecí vývar s těstovinou

Chicken stock with noodles

55,-

Bramborový krém s dýní

Creamy potato soup with pumpkin

59,-

 

K zakousnutí/To pair with:

Brioška/Brioška z našeho kvásku s tvarohem z Krhanic

Sourdough brioche/Sourdough brioche and farmer’s curd from Krhanice

20,-/45,-

 

Předkrmy/Starters:

Hovězí pâté, švestky a krekry 

Liver pâté, plums and crackers

95,-

 

Hlavní chody/Main course:

Tagliatelle z mouky mleté na kameni, česnekové pesto s kešu, nakládané cukety, parmezán

Tagliatelle made of stone-ground flour, green garlic pesto with cashew, pickled zucchini, parmesan

155,-

Brambory z permafarmy, grilovaný salát, pečená žlutá řepa a chutney, čerstvý sýr ze Struh 

Potatoes from permafarm, charred lettuce, baked beetroot and chutney, fresh cheese from Struhy farm

159,-

Vepřová kýta, mrkev pečená a nakládaná, ředkve od p.Pekaře z grilu, jablečná omáčka

Pork leg, roasted & pickled carrot, daikons from Mr.Pekař on fire, apple sauce 

175,-

 

Special: Koshihikari rýže a grilované mini lilky z trhu s arašídovou omáčkou

Special: Koshihikari rice and charcoal grilled baby eggplants from farmer’s market with peanut sauce

295,-

 

Dezert dne/Dessert of the day:

Grilované podzimní ovoce a nakládané lesní ovoce z Veselice

Grilled fall fruits and pickled forrest fruit from Veselice

105,

 

Translate »
X